Anti-Aging

In onze praktijk bieden wij verschillende anti-aging behandelingen aan.
Meer informatie hierover vindt u onder aan de pagina.

Wanneer begint het verouderingsproces?
Ben je tussen de 20 en de 30? Dan worden de eerste tekenen van het ouder worden zichtbaar. Het verouderingsproces van de huid verloopt bij iedereen op zijn eigen tempo. Veel wordt bepaald door erfelijkheid. Maar een gezonde levensstijl, een gezonde voeding en blootstelling aan de zon zijn ook van invloed.
Wat zijn de kenmerken van het verouderingsproces?
Het percentage vocht van de huid neemt af.
De huid wordt droger.
De elastine- en collageen productie neemt geleidelijk af, de huid wordt minder veerkrachtig en stevig. 
Er ontstaan rimpels.
De cellen vernieuwen zich minder snel.
De stofwisseling wordt trager en gifstoffen worden minder snel afgevoerd, dat zorgt weer voor een minder stralend uiterlijk.
Het vermogen van de huid om zich te herstellen van UV stralen neemt ook af, de kans op pigmentvlekken neemt daardoor toe.
Collageen
Het zichtbare deel van de huid (de opperhuid of epidermis) heeft vooral een beschermende functie. Daaronder ligt een tweede laag (de lederhuid of dermis) die vooral uit collageen bestaat en de huid stevigheid geeft. Naarmate je ouder wordt neemt deze collageenlaag af en wordt de huid minder stevig.
Minder elastisch
Elastine is een ander belangrijk bestanddeel van de lederhuid, dit zorgt ervoor dat de huid zich na uitrekken weer in zijn oorspronkelijke vorm kan herstellen. Afname van de elastine productie zorgt voor een minder soepele huid.
Ouder wordende huid
De afnemende stevigheid van de collageenlaag in combinatie met de vermindering van elasticiteit van de huid zorgt ervoor dat rimpels kunnen ontstaan.
Leeftijd en zon
De ouder wordende huid heeft vooral te lijden onder twee factoren. Bij het natuurlijke proces van het ouder worden speelt erfelijkheid een rol. Daarbij horen ook hormonale veranderingen bij de vrouw na de overgang. Maar daarnaast heeft de huid vooral te lijden onder de zon. De UV stralen van de zon veroorzaken zo’n 80% van het verouderingsproces. Het beste dat je kan doen, is dan ook je huid dagelijks beschermen tegen de zon om veroudering tegen te gaan.
Roken en de huid
Roken heeft een nadelig effect op de veroudering van de huid. Doordat de bloedvaten van de huid vernauwen door roken, bereiken minder zuurstof en voedingstoffen de cellen van de huid. Het verouderingseffect versnelt hierdoor.
Gezonde voeding
Een gezond voedingspatroon, rijk aan antioxidanten, kunnen het bestaande collageen beschermen en de aanmaak van nieuw collageen bevorderen. Antioxidanten komen voor in groenten, fruit en noten. Vooral de donkergekleurde fruitsoorten (blauwe bes, acaibes, granaatappel) zijn rijk aan antioxidanten. Bekende antioxidanten zijn bijvoorbeeld vitamine C en E, en de mineralen zink en chroom.

 

Guinot Age Summum

Guinot Age Summum is een topbehandeling in de categorie anti-ageing. Na deze behandeling is je huid jonger, gladder en steviger en zijn de  poriën minder zichtbaar.
De huid krijgt een sublieme glans.
Guinot Age Summum pakt de volgende tekenen van huidveroudering aan:
- verslapping
- rimpelvorming
- vlekjes
- gebrek aan glans en vitaliteit

 

 Tijdens de Guinot Age Summum gaat de schoonheidsspecialiste als volgt te werk:
 Ze voert een handmatige dermabrasie uit. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken.
 Ze past een regenererend anti-aging serum toe. Dit bevat o.a. pure vitamine C dat de celregeneratie stimuleert en daardoor de huid verjongt.
 Ze voert een innoverende anti-aging gezichtmassage uit. Tijdens deze massage wordt de huid sterk gehydrateerd en verstevigd met o.a. hyaluronzuur.
 Ze brengt een anti-aging gezichtsmasker aan met o.a. pro-collageen. Dit masker stimuleert de huid om zelf meer collageen aan te gaan maken, het geeft de huid
 een ‘glans boost’, waardoor deze zichtbaar jonger oogt.
 In de tijd dat het masker zijn werk doet, geeft ze je een heerlijke handmassage.
 Na het verwijderen van het masker brengt ze een op jouw huid afgestemde dagverzorging aan.

 

Lift Summum Treatment

Versteviging en Verjonging

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

Lift Summum Exfolëring
De exfoliërende scrub elimineert dode cellen door de gecombineerde mechanische en enzymatische werking voor een zichtbaar gladdere huid.

Lift Summum massage
De massagetechnieken die voor elk gebied worden gebruikt (gezicht, hals en decolleté) stimuleren het onderhuidse weefsel om de huid onmiddellijk te verstevigen en liften, terwijl het met actieve ingrediënten verrijkte serum de huidelasticiteit helpt te herstellen.

Lift Summum "Filler"
De antirimpelwisser helpt de textuur van de huid te egaliseren dankzij de tweevoudige mechanische en biologische werking. Rimpels lijken verminderd; de oogcontour, het voorhoofd, de glimlachlijnen en het decolleté zien er gladder uit.

Lift Summum gezichts- en decolleté masker
Het vliesmasker voor het gelaat en crème masker voor de décolleté verstevigt zowel de huid als gelaatskenmerken, herstelt comfort, uitstraling en een jeugdiger uiterlijk.

Uw schoonheidsresultaten:
De huid op het gezicht en het decollete is zichtbaar steviger, voller en gelift.
Fijne lijntjes en rimpeltjes worden glad gestreken
Het gezicht is zichtbaar jonger

Hydradermie Youth Age Logic

Dubbele ionisatie voor een huid in topconditie
De bekroonde sterbehandeling Hydradermie van Guinot is onovertroffen, stimuleert de celvernieuwing en brengt uw huid weer in topconditie. Het resultaat is een stralende teint en een aangenaam huidgevoel.
De dubbele ionisatie zorgt voor een dubbele penetratie van actieve werkstoffen.

 Er zijn serumgels voor de ogen en voor de hals. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

 Geheimen van de behandeling
 Dubbele ionisatie
 
De rollers ioniseren de hoog geconcentreerde serumgels in de huid. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de 
 opperhuid bijzonder mooi.
 
Dampbehandeling
 
In enkele minuten leeft de huid weer op dankzij de weldadige glaselektrode. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.
 
Liftende massage
 
Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe glans.      

Guinot Hydradermie Lift

Gezichtsspieren
De uitdrukkingen, die we dag in dag uit van jongs af aan herhalen, veroorzaken als we rond de veertig zijn diepe rimpels. Voor al die uitdrukkingen zijn spieren nodig. Deze gezichtsspieren werken als elastiek die zich over botten, vet en weefsel van het gezicht spannen. Als we ouder worden, wordt de huid minder elastisch en blijven onze uitdrukkingen steeds meer in het gezicht gegroefd staan. Hoewel ook wel wordt gezegd dat deze expressierimpels je gezicht karakter geven, zijn de meeste vrouwen er niet blij mee. 

Guinot Hydradermie Lift 
Een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Guinot Hydradermie Lift werkt als een body building sessie, die de gelaatstrekken weer ophaalt door op de spieren in te werken en zo het gezicht een jeugdiger aanblik geeft. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit. Doe de spiegeltest op een gezichtshelft en u zult het verschil zien! Hydradermie lift wordt aanbevolen als kuur van drie behandelingen en zorgt dat het gezicht er zichtbaar jeugdiger uitziet.... zonder injectie!

De Geheimen van de behandeling 
De ontgiftende drainage 

De drainerende bolelektroden die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialiste over uw gezicht worden bewogen verdrijven spanningen, herstellen een goede bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.

 

  De spierstimulatie 
  Tijdens de spierstimulatie krijgen de spieren weer volume en tonus, en worden gelaatstrekken opnieuw aangespannen. 
  De massage 

  De schoonheidsspecialiste beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te 
  versterken.