Overbeharing
Over overbeharing bestaan nogal wat tegenstrijdige ideeën. Een flinke en gezonde haardos op het hoofd wordt als mooi beschouwd, maar wanneer haar verschijnt op plaatsen waar we het liever niet zien, zijn we niet zo blij. Veel vrouwen en mannen vinden haar, dat groeit op hun wangen, bovenlip, onderarmen of benen niet erg aantrekkelijk.

Wat is harsen?
In onze praktijk kunt u het hele jaar door terecht voor harsbehandelingen. Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie.

Behalve met een echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ontharen met een ‘hars’ die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je – in tegenstelling tot scheren – na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Guinot Sérum Epil Confort
Na de behandeling kan het Guinot Sérum Epil Confort worden aangebracht, dat de aangroei van de haartjes in de diepte remt en tevens de huid verzacht en roodheid vermindert.