Hydra Peeling PH
De huidvernieuwende behandeling
Een alternatief voor cosmetische ingrepen

Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld HYDRA PEELING. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling. 
Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid van de klant.


Hydra Peeling PH: exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.

Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!
De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.
De huid ziet er “als nieuw” uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeugdige uitstraling.

Uw Schoonheidsresultaten
Vermindert tekenen van veroudering.

Zorgt voor een stralende huid.
Verzwakt bruine vlekken.