Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn
en uw nagels in een minder goede conditie.
De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijk uw 
nagels is een manicurebehandeling.
Met de nagellak van OPI of Master Colors lakken wij uw
nagels zodat ze er verzorgd uitzien.
Na de manicurebehandeling zijn uw handen en nagels
weer in een perfecte conditie.

Een paraffinehandpakking voor uw handen en nagels is 
heerlijk om te combineren met een manicurebehandeling.

 

Direct resultaat!
Een paraffine handpakking is dé ultieme verwenbehandeling voor droge en ruwe handen en nagelriemen met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De paraffine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine en het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen!
Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

Hoe werkt een paraffine handpakking?
Eerst worden uw handen gereinigd waarna een handverzorgend product wordt aangebracht en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct. De handen worden ingepakt met plastic en daar overheen gaat een badstof handschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.

Handmassage
Na het uitpakken van de handen krijgt u nog een ontspannende handmassage.